RINOL OVERLAY SYSTEM

RINOL OVERLAY е иновативен систем кој се користи како завршен, отпорен на абење, нелизгачки поден систем кај изработка на нови подни површини или ревитализација на бетон или на постоечки бетонски површини. Може да се применува на улици, плоштади, отворени дворови, базени, забавни паркови, паркинзи, рампи, тротоари, ресторани, кафетерии, без разлика дали се отворени или затворени објекти. Од постоечкиот бетон со користење на различни шаблони и дезени може да се создаде уметност, давајќи му на просторот различни архитектонски можности и решенија.

ГАЛЕРИЈА