RINOL MICRO TOPPING

Е мешавина на полимер, пунила, специјален цемент, додатоци и адитиви кои од заштитните слоеви формираат производ кој наоѓа големи примени во изработката на уникатни подни површини. Оваа специјална мешавина ги комбинира најдобрите особини на сите компоненти во производ кој поседува извонредна прелепивост (приспособување), отпорен на абење, како и одлична обработка.
Се препорачува како за нови така и за реконструкицја на веќе постоечки подни површини. Големата можност за комбинирање на разни бои, дезени и визуелни ефекти и дава на површината уникатен печат. Погоден е за деловни објекти, канцеларии, хотели, ресторани и приватни апартмани.Иако слојот е со дебелина од 2 до 3 mm се постигнуваат следните карактеристики: отпорност на абење, отпорност на губење боја и појавување дамки, нелизгава површина, економичност и долготрајност, уникатна атрактивна завршница, висока механичка цвртина и сл.

ГАЛЕРИЈА